Humax / Quantis

Quantislifestyle3product

Het geluid van de moderne flatscreen TV’s is niet optimaal. Een goed luidsprekersysteem is simpelweg niet onder te brengen in de behuizing van een flatscreen TV. Als u het beeld graag wilt zien zoals het bedoeld is waarom dan ook niet het geluid? Het Quantis 3D-SoundSystem brengt de geluidskwaliteit op het niveau dat uw TV verdient. Ruimtelijk en transparant, waar u zich ook in uw huiskamer bevindt.

ihdr 5400c

Digitale televisie ontvangers van HUMAX bieden wereldwijd de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit en staan garant voor ultiem kijkplezier. Bovendien zijn de producten van HUMAX eenvoudig in gebruik ondanks de geavanceerde gebruiksmogelijkheden.

IHDR 5400 C, twin tuner, 1 Tb geheugen:

Alle Humax hard-disc-decoders zijn geschikt voor gelijktijdige opname van 2 programma's.

  • Geschikt voor Ziggo e.a.
  • HDMI uitgang voor alle nieuwe TV's
  • Scart aansluiting voor oudere TV's
  • 2 USB poorten.
  • Geschikt voor interactieve diensten dmv internet aansluiting.
  • Digitale en analoge audio uitgangen
  • WIFI dongle los verkrijgbaar
quantis-ci

Quantis CI+ module 1.3

De Quantis CI+ module (Common Interface Plus) is in Nederland te gebruiken voor de ontvangst van Digitale TV van o.a. Ziggo, CAIW, Delta en KabelNoord. De meeste TV fabrikanten brengen TV’s op de markt waarin u een CI+ module kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de CI+ module goed werkt worden de TV’s door de kabelmaatschappijen gecertificeerd. Op de website van uw TV-aanbieder vindt u een overzicht van gecertificeerde TV’s.
De Quantis Interactieve CI+ 1.3 module is voorbereid voor Interactieve Televisie van Ziggo (ITV). Interactieve Televisie via de module is vanaf het najaar van 2013 beschikbaar. Met Interactieve Televisie kunt u bij Ziggo naast Digitale Televisie (DTV) ook films en series bestellen en gemiste uitzendingen bekijken.

De module is ook geschikt voor 1.2 TV's. Bij gebruik van een 1.2 TV kunt u echter geen gebruik maken van Interactieve Televisie van Ziggo.

Let op: Niet alle TV's zijn geschikt voor het interactieve systeem, check hiervoor u kabel leverancier.