Zonnepanelen

zonnepaneel

zonnepanelen300Ook leveren wij zonnepanelen voor diverse toepassingen. Voor zowel particulieren als bedrijven. Bijvoorbeeld daar waar geen vaste 230 volt aanwezig is, of als energiebesparende  maatregel. Word zelf energieproducent en krijg een véél hoger rendement dan op de bank. Zonnepanelen die wij leveren hebben uitstekende eigenschappen, waaronder een gegarandeerd rendement van 80 % na 25 jaar!

SMA omvormers

SMA omvormers zijn de perfecte keus als op zoek bent naar een de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Omvormers van SMA zetten gelijkstroom van zonnepanelen om tot wisselstroom dat in het reguliere elektriciteitsnet te gebruiken is. SMA is marktleider in omvormers voor zonnepanelen en biedt gebruikers hoog gebruikersgemak door gebruik te maken van de nieuwste technologie. De omvormers zorgen voor hoge opbrengsten van de installatie doordat zij een rendement behalen dat kan oplopen tot wel 98%. SMA heeft diverse omvormers voor alle soorten zonnepanelen. Omvormers voor voeding van op zichzelf staande netwerken of met een koppeling aan het lichtnet. Voor kleine installaties voor particulieren tot de grote installaties voor bedrijven.

 

Sunny Beam

Een Sunny Beam toont u met één oogopslag en wanneer u maar wilt, de status en de opbrengst van uw zonnepanelen. Een Sunny Beam  kan zelfs van meerdere omvormers de gegevens laten zien terwijl deze op zolder hangen. De gegeven van de omvormer worden draadloos via bluetooth naar de Sunny Beam verzonden. Een geïntegreerde zonnecel op de achterzijde van de Sunny Beam zorgt voor de voeding, wat dit toestel echt “draadloos” maakt en u dan ook overal in huis kunt neerzetten. Een oplaadbare batterij zorgt voor voldoende energie bij afwezigheid van licht. Op een grote, duidelijke display kunt u onmiddellijk de huidige output, de dagelijkse grafiek, en de waarden van de afgelopen 30 dagen en afgelopen jaar zien. De geïntegreerde USB-interface wordt gebruikt om de opgeslagen data van het systeem te raadplegen op PC.

 

 

20150618_133158
ValkPro-New-DEF
Valk_Quattro_Zonneschans

Van der valk, montage systemen voor platte daken.

Geschikt voor 2, 3 en 4 panelen "landscape".

Interesse?

 

 

 

Indien u interesse heeft om zonnepanelen aan te schaffen zullen wij u in eerste instantie een globale offerte maken. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Indien u na deze globale offerte nog steeds enthousiast bent en er serieus over denkt om zonnepanelen te laten installeren, zullen wij nogmaals met u contact opnemen en de offerte samen met u in detail bijwerken. Waar u dan nog steeds de keuze heeft in welke omvormer, kleur en vermogen van de panelen, enzovoorts.

Zonnepanelen Limbricht