Miele TEB 155 WP

899.00

Bestelformulier

Prijs inclusief “Full- Service

7 kg warmtepomp droger, klasse A++

Perfect Dry
De droging van het wasgoed gaat zeer nauwkeurig dankzij de kalksensor. De hardheid van het water is van invloed op de meting van de hoeveelheid restvocht. De Perfect Dry technologie herkent het kalkgehalte en stemt de droging hierop af.

EcoDry-technologie
Door de combinatie van het Miele-filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om voor verstopping te zorgen en prestaties te verlagen. Dankzij de EcoDry is de warmtepompdroger altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van het toestel.

Categorieën: ,

Beschrijving

De Miele TEB 155 WP is een warmtepompdroger met 7 kg vulgewicht en energieklasse A++. Dankzij PerfectDry geniet je altijd van wasgoed dat nauwkeurig is gedroogd; niet te droog en niet te vochtig. Dankzij een onderhoudsvrije warmtewisselaar en een efficiënt Miele-filter droogt de wasdroger zijn leven lang heel zuinig.

Voordelen van de Miele TEB 155 WP

  • PerfectDry – Meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af voor een nauwkeurig droogresultaat
  • FragrenceDos – Miele-geurflacons voor zorgen voor wasgoed met een heerlijke geur
  • EcoDry – Het filtersysteem in combinatie met een onderhoudsvrije warmtewisselaar zorgt voor een duurzaam laag energiegebruik
  • Warmtepomp-technologie voor energiezuinig drogen op veilige, lage temperaturen

 

Miele warmtepompdroger met PerfectDry

Deze Miele warmtepompdroger heeft 7 kg vulgewicht en de zuinige energieklasse A++. De uitvoering van de vuldeur is Lotuswit. Dankzij warmtepomp-technologie wordt er op veilige, lage temperaturen gedroogd. Dat is niet alleen beter voor je kleding maar ook voor het milieu. PerfectDry zorgt ervoor dat wasgoed altijd zeer nauwkeurig gedroogd wordt. Een kalksensor meet het kalkgehalte in het water en past daar de droogtijd op aan. EcoDry staat voor een combinatie tussen een onderhoudsvrije warmtewisselaar en een efficiënt Miele filter. Hierdoor droogt de wasdroger zijn hele leven lang net zo energiezuinig. FragrenceDos biedt de optie om een van de Miele geurflacons toe te voegen voor tijdens het drogen. Het resultaat is heerlijk geurend wasgoed.