Miele WCI 330 WPS

1,349.00

Bestelformulier

Prijs inclusief “Full- Service

De Miele WCI 330 WPS is een exclusieve wasautomaat uitgevoerd met 1600 toeren centrifuge en 9 kg. grote thermo softcare trommel. Deze eenvoudig te bedienen wasmachine behoort tot de nieuwe W1 serie en biedt zodoende optimale prestaties op het gebied van wassen en centrifugeren.

De WCI 330 WPS beschikt verder over een Profi Eco Motor en heeft het CapDosing systeem (aparte wasmiddel caps kunnen gebruikt worden voor het wassen van exclusief wasgoed). Praktisch verder is de volledig 100% water beveiliging waardoor deze wasmachine ook perfect op verdiepingen geplaatst kan worden.

Categorieën: ,

Beschrijving

De Miele WCI 330 WPS, W1 PowerWash 2.0 wast 9 kilogram wasgoed energiezuinig en snel schoon.

Met PowerWash 2.0 sproeit de wasmachine met Spin&Spray technologie op een slimme manier water over het wasgoed. Je verbruikt hierdoor tijdens het wassen minder water dan gebruikelijk en bespaart zo op water- en energiekosten.

Daarnaast is hij 40% zuiniger dan energieklasse A+++. Je hebt keuze uit allerlei wasprogramma’s voor textielsoorten zoals wol, overhemden of outdoor kleding.

Wil je een extra snelle was? Het QuickPowerWash snelprogramma wast een belading van maximaal 5 kilogram kleding al binnen 59 minuten goed schoon.

Daarnaast heeft de wasmachine een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging, zodat je goed beveiligd bent tegen waterschade (WPS).

Eenvoudige bediening met touchscreen en knop voor “single wash”, waarmee u bij elk programma kunt kiezen voor één enkel stuk goed te wassen in gereduceerde tijd.

Info op de Miele site nog niet beschikbaar.