Sonoro

sonorostereo

Huiskamer
Tover uw huiskamer binnen enkele seconden om tot een concertzaal

Staat uw muziek centraal of is het een stijlvolle toevoeging aan uw huiskamer? Waar uw prioriteiten ook liggen, sonoro heeft de oplossing voor u.

Het meermaals bekroonde* sonoroSTEREO muzieksysteem combineert dit alles en nog veel meer: een krachtig geluid, elegant design, hoogwaardige materialen en eenvoudige bediening. Daardoor is sonoroSTEREO een hoogstaande audio-oplossing. Onze producten worden gemaakt met de overtuiging dat een hoogwaardig audiosysteem meer moet doen dan alleen muziek afspelen. Het is onze ambitie om geavanceerde technologie te combineren met klassieke designs, die mogen worden gezien in uw huiskamer en een unieke productervaring bieden.
Het hoofddoel van sonoro is het leveren van een zo helder en authentiek mogelijke geluidsweergave. We creëren klanklandschappen die de hele kamer vullen, zodat u echt kunt opgaan in het geluid. Met sonoro verandert uw woonkamer in een ervaring.

Ons topmodel, de sonoroSTEREO, is een compact HiFi-stereosysteem dat perfect is afgestemd op de huiskamer. Een technisch geavanceerd en esthetisch verfijnd “geluidsinterieur” waarvan u gegarandeerd nog jaren plezier zult hebben. Een wereld van geluid in uw huiskamer.

Maar de wereld van geluid verandert. Alles wordt meer geïntegreerd via digitale en mobiele netwerken. We kunnen overal met een druk op de knop meerdere taken uitvoeren. Direct en zonder vervelende kabels of draden. Daarom geeft sonoro u natuurlijk ook een aantal opties om andere apparaten aan te sluiten, uw muziek te streamen via AptX Bluetooth® of te genieten van de beste geluidskwaliteit met DAB+ digitale radio. sonoroSTEREO maakt van uw huiskamer een perfecte soundstage.

Als radio, of als klokradio, wil je streamen, andere kleur?

sonor overzicht

Ontspannende natuurgeluiden voor een goede nachtrust

Met de slaaptimer van sonoro en vooraf geïnstalleerde natuurgeluiden kunt u gezond en ontspannen slapen. Het zelfdimmende scherm geeft de tijd goed leesbaar weer en dimt 's nachts automatisch, zodat u goed kunt slapen in het donker. Voor de alarmfunctie kunt u kiezen tussen uw favoriete radiostation, uw eigen favoriete muziek via de USB-stick of een van onze mooie wekkergeluiden. Dat is een goed begin van de dag. Door het compacte formaat past de sonoroRADIO op elk nachtkastje.

Duitse techniek in een tijdloos design

De sonoroRADIO is zorgvuldig afgestemd op de eigenschappen van uw slaapkamer, en is gemaakt met de beste materialen. Het resultaat is een meermaals bekroonde* geluidsoplossing, die is gemaakt in Duitsland. Een wekkerradio waarmee u heerlijk in slaap valt na een drukke dag, ongestoord kunt slapen en 's morgens zacht weer wakker wordt.

Het is onze ambitie om designklassiekers te maken waarvan uw leven mooier wordt. De sonoroRADIO doet dat: uitstekende geluidskwaliteit, gebruiksgemak en geavanceerde technologieën zijn de kenmerken van onze muzieksystemen voor in de slaapkamer, die zijn gericht op uw bewuste en onbewuste behoeften. Zo creëert sonoro rust in de slaapkamer en kunt u heerlijk slapen en ontspannen wakker worden.

wohnzimmer

Geweldig geluid, compact design

Of u nu rechtop zit, in bed ligt of door de kamer loopt, het geluid van sonoro klinkt altijd precies goed. In tegenstelling tot conventionele wekkerradio's verdeelt de 360° luidspreker van sonoro het geluid gelijkmatig over de kamer, dankzij de superieure geluidstechnologie. Uw favoriete muziek klinkt dus precies zoals het hoort: heldere boventonen, gebalanceerde middentonen en een dynamische bas. De wekkerradio klinkt beter dan u ooit had verwacht.

 

Fris wakker worden na een heerlijke nachtrust? – Natuurlijk!

Met sonoroRADIO kunt u heerlijk ontspannen in de slaapkamer met onze vooraf geïnstalleerde natuurgeluiden. U valt gemakkelijk in slaap bij het rustgevende geluid van oceaangolven of een haardvuur en u wordt op de door u ingestelde tijd wakker met vogelgezang. Er is geen betere manier om wakker te worden op een donkere ochtend.

 

Geen lichtvervuiling meer in de slaapkamer

Op het automatisch dimmende scherm worden met grote en goed leesbare letters de tijd, de datum, uw geselecteerde radiostation en andere belangrijke informatie weergegeven. Overdag is het scherm helder en duidelijk leesbaar en 's avonds wordt het scherm automatisch gedimd, zodat u goed kunt slapen in het donker.

Gemakkelijk streamen

Met behulp van de Bluetooth®-interface kunt u gemakkelijk draadloos muziek streamen. Speel uw favoriete muziek direct af via uw smartphone, iPad of computer.