Niko Domotica

Maak van je huis een smart home met Niko Home Control

Complete controle voor elk huis met Niko Home Control. Elke keer weer.

Niko Home Control: de juiste keuze voor je smart home

Bedien de functies in je woning nog eenvoudiger: verlichting, verwarming, rolluiken, enz. Met een basisinstallatie Niko Home Control hoef je niet vanaf dag één 'full option' te gaan, maar op een dag zal je het wel willen.

 

Niko begrijpt dat een gebouw maar een verzameling bakstenen, ramen en andere elementen is, tot het van jou wordt. En dat het pas echt jouw woning of jouw kantoor wordt wanneer je er je eigen accenten en persoonlijkheid aan toevoegt.

Wij beseffen dat iedereen zijn eigen idee heeft over hoe zijn woning er moet uitzien. En hoe die voor hen in elkaar moet zitten. Als je op zoek bent naar intuïtieve en nuttige technologie die doet wat het belooft, en functionele apparatuur verkiest boven leuke gadgets, vertrouw dan op Niko. Want met Niko heb je complete controle voor elk huis, elke keer weer.

Benieuwd hoe een dag in een slimme woning eruit ziet?  http://books.niko.eu/books/nwvg/#p=1

 

bedtime stories

Breid je smart home later uit, je kan nog altijd veranderen

Start met een basisinstallatie. Voeg op je eigen tempo en op basis van je budget later extra functionaliteiten toe. Zonder dat je extra bekabeling hoeft te voorzien. Zo kan je je schakelaars altijd voor iets anders gebruiken. Bedien bijvoorbeeld met een schakelaar in je inkomhal de verlichting in je tuin die je altijd vergeet uit te doen voor je gaat slapen. Of stel in dat het licht er automatisch uitgaat.

Voeg nieuwe schakelaars toe, ook draadloos

In je huis zijn er altijd plekken waar je een extra schakelaar kan gebruiken. Een draadloze schakelaar geeft je de ultieme vrijheid. Je kleeft, legt of schroeft hem waar je maar wil. En je bedient ermee wat je maar wil. Zo kan je met een extra schakelaar naast je bed het licht in je nachthal uitdoen. Of met een nieuwe schakelaar naast je zetel het licht in de woonkamer dimmen.

Zet de moderne technologie naar je hand

Laat je smart home je op de hoogte houden, op een goede manier. Bijvoorbeeld wanneer je kinderen zijn thuisgekomen van school, wanneer je ongewenst bezoek krijgt of wanneer je wil zien hoeveel energie je verbruikt. Met je smartphone blijf je altijd verbonden met je woning, waar je ook bent.

www.niko.eu