Over Ons

55 jaar Vleeshouwers Electro

Vleeshouwers Electro is een all-round elektro-bedrijf, opgericht in 1964 door Sjra en Rosie Vleeshouwers als winkel in huishoudelijke en elektrische apparaten.

In 55 jaar gegroeid tot het huidig bedrijf met 3 afdelingen.

In 1979 kwam de eerste service-monteur in Dienst, (Wil van Gestel), die nog steeds in dienst is! In 1988 en 1990 werden beide zonen in het bedrijf werkzaam, en werd de bedrijfsnaam veranderd in: Sjra Vleeshouwers en Zonen.

De elektrotechnische tak werd toen toegevoegd, en al snel werd het personeelsaantal uitgebreid.

Momenteel telt het bedrijf ongeveer 15 medewerkers, en heeft een zeer gerenommeerde naam verworven in de regio Midden- en Zuid Limburg, mede door ongekende service te bieden.

De electro-speciaalzaak werkt uitsluitend met gerenommeerde huismerken zoals: Miele, Electrolux, AEG, Philips, Sony, LG, Hisense, Loewe, en Liebherr. Vaak worden deze merken alleen door de elektro-vakhandel verkocht, hierdoor kunnen wij de consument apparaten aanbieden die van een uitstekende kwaliteit zijn, tegen schappelijke prijzen, waarbij de aftersales- service zelfs uniek te noemen is.

Onze elektra-afdeling, werkzaam in heel Zuid-Nederland is thuis op elk vak, maar heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in bedrijfsmatige installaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, verlichting, verdelers, en energie besparende maatregelen, zoals LED verlichting, zonne- en wind energie. Verder (verlichtings) automatisering, (PC) netwerken en dergelijke voor zowel kantoor als winkel, maar ook CCTV systemen worden voor u gerealiseerd. Deze afdeling is dan ook VCA gecertificeerd, en verder hebben wij het KIWA keurmerk "Installeren Brandmeldinstallaties".

Onze verhuurafdeling voor licht en geluid is een iets wat uit de hand gelopen hobby van Raimond Vleeshouwers. Vaak worden wij ingehuurd voor feesten en partijen met een DJ of band. Maar ook voor grotere feesten kunt u bij ons terecht. Recent hebben wij een ODIN audio System aan ons assortiment toegevoegd.

In 2014 werd het 50 jarig bestaan van ons bedrijf gevierd. Tevens werd de bedrijfsnaam omgezet van "Sjra Vleeshouwers en Zonen" naar Vleeshouwers Electro.

Nu in 2019, zullen wij het 55 jarig bestaan vieren.

Sfeerimpressie winkel

Klik op de Foto voor een sfeer – impressie van onze winkelafdelingen.

Wagenpark

WP_20140914_13_52_41_Pro

Ons wagenpark is inmiddels uitgegroeid van 1 bestelauto in 1964, tot 10 stuks medio 2018.

Al onze voertuigen zijn altijd volledig uitgerust en dienen als visitekaartje voor ons bedrijf.

De bestel en service voertuigen zijn van het merk Citroen, en de recent aangeschafte grotere bakwagen van Iveco.