Verhuur

Wij verhuren geluid en elektra installaties voor alle soorten gelegenheden.

 • feesten, partijen bruiloften enz
 • zittingen en optredens
 • geluidsversterking bij presentaties
 • mobiele installaties bij optochten en corso's

Vraag vrijblijvend voor een offerte of prijsopgave.

Wij gebruiken uitsluitend professionele apparatuur zoals:
Allen & Heath, ODIN audiosystems, Shure, Mackie, JBL, Sennheiser, DAP, Showtec, enz.

ODIN audiosystem

A fully active, modular and truly versatile audio system
The Odin Audio Systems line-array was developed in the Netherlands, by professionals and for professionals. Nevertheless, the needs of the less experienced users have been taken into account as well. The software controlled, user-definable built-in presets offer out-of-the-box possibilities and open the door for progression to a professional and customized level.

The enclosure was designed to achieve the best possible acoustic resonance in the low/mid and mid frequencies, resulting in an optimal sound dispersal, even at lower volume levels. Fully equipped with Celestion® speakers, Odin Audio Systems offers loads of character, great features and scalability at an unprecedented price level.

Now it is time to amaze your audience with powerful and detailed sound, whatever the venue may be!

shure qlxd

Shure QLXD4

De QLXD4 is de ontvanger van het QLX-D digitale draadloze systeem, die professionele functies combineert met eenvoud in installatie en gebruik. Automatic Channel Scan vindt snel de schone frequenties en Networked Channel Scan wijst deze vrije frequenties met één druk op de synchronisatieknop toe aan alle ontvangers in het netwerk. De voorspellende digitale diversity-schakeling garandeert vervolgens stabiele RF-verbindingen. Het RF-spectrumgebruik is bijzonder efficiënt – tot 22 zenders kunnen van één en hetzelfde 8 MHz-kanaal gebruikmaken. De privacy wordt gewaarborgd met 256-bits AES-encryptie voor alle draadloze verbindingen. Het apparaat is op afstand te bedienen via PC of Mac met de Shure Wireless Workbench®-software, of via mobiele iOS-apparaten met de ShurePlus™ Channels-app. Voor extra installatiegemak in professionele settings is hij uitgevoerd in half rack formaat voor installaties met afneembare half wave antennes.

Si-Compact-16-Angle-Cutout_original

Soundcraft digital mixer SI compact.

De Si Compact van Soundcraft bouwt voor op de ervaring die ze hebben met de befaamde Si Series digitale live sound mixers, en voert daardoor krachtige digitale mixfaciliteiten, naast verbluffende Lexicon effecten in een compacte console. Dit alles, en meer, zonder een compromis te sluiten op een krachtige featureset.

De Si Compact 16 voert zestien oproepbare microfoonvoorversterkers, plus vier stereo returns voor een totaal aan 24 ingangen om te mixen; elke ingang is 'volledig uitgerust' met compressors, gates, parametrische EQs, high pass filters en delays.

Alle Si Compact mixers hebben buses en output processing om bij de veelzijdigheid van de ingangen te passen. Alle mix en matrix buses voeren ook een compressor en een parametrische EQ én een grafische EQ, altijd beschikbaar op elk van de 25 mix buses.

Om de kanaalprocessing van de Si Compact aan te vullen, biedt deze mixer vier stereo Lexicon effectprocessors, die een schat aan geluiden en gebruikersaanpasbare parameters bieden.

shure_slx24_beta58

Shure SLX 24 Beta 58

De cijfers 58 roepen in combinatie met het merk Shure goede beelden op, zoals van de SM58. Echter, ook in de BETA-serie - de topserie van Shure - hebben de cijfers betekenis, namelijk die van de BETA 58A! Deze dynamische zangmicrofoon gaat verder waar de SM58 ophoudt, zoals met een breder frequentiebereik. Dit frequentiebereik is geoptimaliseerd aan spraak, maar net iets anders dan de SM58 zodat de BETA 58A warmer klinkt. De BETA 58A is bovendien effectiever in het tegengaan van feedback, het supercardioide opnamepatroon zorgt voor een smal patroon. Overlast door andere geluiden wordt zoveel mogelijk tegengegaan, zoals handling noise en het gieren van de wind.

optoma beamer

Optoma beamer

 • HDMI, VGA, en composiet ingang
 • 3200 ANSI lumen
 • 16:9 en 4:3
 • ingebouwde speaker
 • 3D passief geschikt
 • afstandbediening
 • vrijstaand beeldscherm 180 x 180
gig-1000cfx

DAP live mixer, GIG 1000

DAP live mixer, GIG 1000, voorzien van inbouwde versterker, effects, USB MP 3 speler, diverse ingangen voor randapparatuur zoals CD spelers, 12 live kanalen.