Technische dienst

Vleeshouwers Electro heeft een eigen Technische Dienst voor de reparatie van alle door ons geleverde  apparatuur.

Alle groothuishoudelijke apparatuur  wordt aan huis gerepareerd, zoals wasmachine, droogautomaat enz.

Wij berekenen natuurlijk geen  voorrijkosten en ook geen arbeidsloon voor de door ons uitgevoerde  werkzaamheden.

TV's kunnen vaak niet aan huis  gerepareerd worden, deze gaan naar onze werkplaats, tussentijds krijgt U  kostenloos een leentoestel.

Zie ook onze garantie en installatie bepalingen

td

Service aan huis:

Op alle groot huishoudelijke apparatuur en TV toestellen geven wij service aan huis, dit betekend voor u: geen gesleep met apparaten.

Groot huishoudelijke apparaten kunnen meestal direct aan huis gerepareerd worden, onze monteur heeft de meest gangbare onderdelen bij zich. In een enkel geval zal er iets moeten worden besteld en zal u een paar dagen geen gebruik kunnen maken van uw apparaat. In geval het een Diepvries betreft hebben wij altijd meerdere apparaten op de zaak waarin u uw producten kunt komen bewaren voor de tijd van de reparatie.

TV's kunnen meestal niet aan huis worden gerepareerd bij een daadwerkelijk defect, vaak zijn wij aangewezen op de technische dienst van het betreffende merk. In de tussenperiode stellen wij natuurlijk gratis een leentoestel beschikbaar.

Klein huishoudelijke apparatuur, afstandbedieningen, audio, set-top boxen e.d. worden niet aan huis gerepareerd, maar kunnen in een uitzonderlijk geval (tegen vergoeding)  wel bij u thuis worden opgehaald en terug gebracht indien u geen vervoer kunt regelen.

De werktijden van de service dienst zijn:

Maandag t/m Donderdag: 8.00 - 17.00 uur.

Vrijdag's: 8.00 uur - 15.00 uur.

Op Zaterdag kunt u in geval van nood een leen TV op komen halen.

koolborstels

schokbrekers
invertor board