Technische dienst / Storingen

Storingen:

Elektrotechnische storing:

  • Wij doen uitsluitend storingen verhelpen aan particuliere en bedrijfsmatige installaties die door ons zijn aangelegd en onderhouden: bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.30: 046-4515502. Buiten deze uren uitsluitend bij zeer dringende zaken: 085-1308223
  • Aan particuliere en bedrijfsmatige installaties die niet door ons zijn aangelegd of onderhouden, worden door ons helaas géén storingen verholpen.

Storingen aan apparatuur:

  • Particuliere en bedrijfsmatige, door ons geleverde, apparaten: bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.30: 046-4515502
  • Bij particuliere en bedrijfsmatige apparatuur niet door ons geleverd, worden uitsluitend na overleg, storingen verholpen. Heeft u een storing aan een apparaat van een van onze huismerken, willen wij u, indien mogelijk, van dienst zijn, tegen de geldende tarieven. Een apparaat van een voor ons "vreemd" merk, kunnen wij helaas niet voor u repareren wegens gebrek aan specifieke onderdelen en vakkennis.

Technische dienst voor door ons geleverde apparaten:

  • Vleeshouwers Electro heeft een eigen Technische Dienst voor de reparatie van alle door ons geleverde apparatuur.
  • Alle groothuishoudelijke apparatuur wordt aan huis gerepareerd, zoals wasmachine, droogautomaat enz.
  • Bij particulier geleverde apparaten, met "full-service", berekenen wij zelfs geen voorrijkosten en ook geen arbeidsloon voor de door ons uitgevoerde  werkzaamheden*.
  • TV's kunnen vaak niet aan huis gerepareerd worden, deze gaan naar onze werkplaats, tussentijds krijgt U kosteloos een leentoestel.

* Zie onze: Levering installatie en garantie voorwaarden 2019-01

td
mk rs

Service aan huis zowel particulier als zakelijk:

Op alle groot huishoudelijke apparatuur en TV toestellen geven wij service aan huis, dit betekend voor u: geen gesleep met apparaten.

Groot huishoudelijke apparaten kunnen meestal direct aan huis gerepareerd worden, onze monteur heeft de meest gangbare onderdelen bij zich. In een enkel geval zal er iets moeten worden besteld en zal u een paar dagen geen gebruik kunnen maken van uw apparaat. In geval het een diepvries betreft hebben wij altijd meerdere apparaten op de zaak waarin u uw producten tijdelijk kunt bewaren voor de tijd van de reparatie.

TV's kunnen meestal niet aan huis worden gerepareerd bij een daadwerkelijk defect, vaak zijn wij aangewezen op de technische dienst van het betreffende merk. In de tussenperiode stellen wij natuurlijk gratis een leentoestel beschikbaar.

Klein huishoudelijke apparatuur, afstandbedieningen, audio, set-top boxen e.d. worden niet aan huis gerepareerd, maar kunnen in een uitzonderlijk geval (tegen vergoeding)  wel bij u thuis worden opgehaald en terug gebracht indien u geen vervoer kunt regelen.

De werktijden van de service dienst zijn:

Maandag t/m Donderdag: 8.00 - 17.00 uur.

Vrijdag's: 8.00 uur - 15.00 uur.

Op Zaterdag kunt u in geval van nood een leen TV op komen halen.

koolborstels

schokbrekers
invertor board