Severin combimagnetron MW7775

Prijzen zijn alleen beschikbaar nadat u ingelogd bent.

Beschrijving

Productbeschrijving

De Severin MW 7775 is een combimagnetron met een magnetron, grill- en ovenfunctie, met een inhoud van maar liefst 30 liter. De zilverkleurige behuizing met het gespiegelde front, geven de magnetron een moderne uitstraling. Dit model bevat veel verschillende standen, waardoor je allerlei verschillende maaltijden zoals bijv. pizza’s kunt klaarmaken!

Eenvoudig combineren

De magnetron, grill- en ovenfuncties kunnen zowel gescheiden als gecombineerd worden gebruikt, wat dit apparaat ook nog eens zeer veelzijdig maakt. Hierbij kan worden gekozen voor 5 verschillende instellingen inclusief ontdooien. Het ontdooien gebeurt zeer gericht op basis van gewicht en tijd. De voorverwarmfunctie zorgt ervoor dat je altijd op juiste temperatuur begint. Tevens beschikt deze MW 7775 ook nog eens over 10 automatische kookprogramma’s en kunnen er 3 programma’s achter elkaar worden geprogrammeerd.

Uitneembare onderdelen

Knoeien is geen probleem, want het glazen draaiplateau en het grillrooster zijn uitneembaar en kunnen dus makkelijk worden gereinigd. Verder is de MW 7825 voorzien van een multifunctioneel digitaal display, een digitale timer met signaal en kinderbeveiliging.

Overige functies
Als kers op de taart is deze combi-magnetron ook voorzien van een voorverwarmingsfunctie voor hete lucht en een quick-toets voor het direct starten op volledig vermogen. Daarnaast is er ook een handige timer aanwezig met een geluidssignaal. Ook het kinderslot is aanwezig. Zo kun je nog even wat anders doen, terwijl jouw maaltijd in de combi-magnetron staat!

Voor de vrienden van techniek

– vermogen magnetron: ca. 900 W
– vermogen grill: ca. 1.100 W
– vermogen hete lucht: ca. 2.500 W
– 5 verschillende vermogensstanden, inclusief grillen en ontdooistand op basis van gewicht en tijd
– 10 verschillende automatische kookprogramma’s voor bereiding van diverse levensmiddelen
– 2 verwarmingselementen voor optimale warmteverdeling,
– 4 magnetron-/hetelucht-/grillcombinaties
– max. 3 automatische programma’s na elkaar programmeerbaar- met klok (12 en 24 uur), programmeerbare starttijd
– 2 grillroosters, instelbaar op 2 hoogtes
– behuizing zeer hittebestendig gelakt
– afmetingen ca. L = 52,3 cm, D = 50,5 cm, H = 32,5 cm
– diameter draaiplateau: ca. 31,5 cm (verwijderbaar)