AEG warmtepomp droger TR 7 BOCHUM

779,00

Bestelformulier

AEG TR 7 BOCHUM warmtepomp droger, 8 kg

Categorie:

Beschrijving

De Aeg TR7BOCHUM is een warmtepompdroger uitgevoerd met een trommelinhoud van 8 kg en een zeer zuinig energieklasse A++ label.

De draairichting van de deur van de wasdroger is rechts (verwisselbaar). Deze warmtepompdroger beschikt verder over en uitgestelde starttijd,

een extra snel programma, een laag geluidsniveau en de AEG SensiDry techniek voor optimaal droogresultaat.

Met de Aeg TR7BOCHUM warmtepompdroger bespaart u energie ten opzichte van een normale droger. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Daarnaast kan – door de lage aansluitwaarde – een warmtepompdroger tegelijkertijd met de wasmachine op dezelfde groep draaien.

MILD DROGEN OP DE HELFT VAN DE TEMPERATUUR. GEEN COMPROMISSEN OP RESULTATEN
De 7000 serie SensiDry® droger maakt gebruik van warmtepomptechnologie en droogt kleding gelijkmatig, op lage temperaturen, zonder de droogtijd te verlengen.

Mild drogen zorgt ervoor dat kledingstukken nooit worden blootgesteld aan onnodige hitte, zodat je kleding langer meegaat.

MIXDRY. SORTEREN NIET NODIG. MAKKELIJK. DROOG KATOEN EN SYNTHETICA SAMEN
MixDry droogt moeiteloos, grondig en gelijkmatig synthetische en katoenen kledingstukken zonder overmatig of te weinig drogen.

Sorteren overbodig. De warmtepomptechnologie garandeert dat je wasgoed de exacte hoeveelheid warmte krijgt, waardoor het energieverbruik laag blijft.

PRECISEDRY. BESPAART TIJD EN ENERGIE. BESCHERMT JE KLEDING
De geavanceerde vochtigheidssensoren van PreciseDry helpen tijd en energie te besparen. Ze passen de tijd en het energieverbruik proportioneel aan op basis van de lading.

Geven de juiste zorg aan elke lading, zodat kleding er langer op zijn best uit ziet en aanvoelt.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN EN ENERGIE-EFFICIËNTE ECOFLOW-FILTER
Het EcoFlow-filter is een efficiënte enkele filter die gemakkelijk kan worden gereinigd. Het helpt energie te besparen door het energieverbruik stabiel te houden voor de levensduur van het apparaat.

ANTIKREUK DROOGT JE KLEDING GELIJKMATIG, VOOR MINDER KREUKELS
De antikreuktechnologie van onze droger laat de trommel in twee richtingen roteren, waardoor kleding gelijkmatiger wordt gedroogd en het aantal plooien en kreukels wordt verminderd.